Vedete România

VIDEO „O iubesc până la cer și înapoi”/Polițistul în fustă spune că „doamna inimii“ sale a hotărât să divorțeze

Cezar Mihail Bucur, supranumit „polițistul în fustă“, se desparte de soție.

Cezar Mihail Bucur a fost citat la sediul Direcției General de Poliție Locală a Municipiului București pentru a fi cercetat în Comisia de Disciplină a acestei instituții.

Marți seară, la România TV, în cadrul emisiunii moderată de Victor Ciutacu, Cezar Mihail Bucur, polițistul în fustă a fost întrebat despre acest document și despre motivele care au dus la scoaterea sa „de la naftalină“. De asemenea, Cezar Mihail Bucur a anunțat că soția sa a decis să divorțeze, în urma „campaniilor de presă“.

„Documentul pe care îl vedem acum și în baza căruia trebuie să vă prezentați la instituția unde sunteți angajată, v-a parvenit după apariția în emisiunea mea și a colegilor mei, sau îl aveați dinainte și s-a potrivit pur și simplu ca cercetarea să se desfășoare după aparițiile publice ale dumneavoastră?“, a întrebat Victor Ciutacu.

          View this post on Instagram                      

A post shared by Victor Ciutacu (@victorciutacu)

„Sesizarea este făcută în luna februarie și a fost ținută la naftalină până acum. Aș vrea să aduc la cunoștință, întregii țări, un aspect dureros: Urmare a acestei campanii de presă și a faptului că dumneaei nu a agreat această schimbare a mea din bărbat în femeie, doamna inimii mele a hotărât să divorțeze. O iubesc până la cer și înapoi și îmi cer iertare în fața întregii lumi și a Bunului Dumnezeu pentru acest aspect. Aș dori să adresez o respectuoasă solicitare presei să nu o caute, ca să nu ajungem la tragedii. Este o inimă sfărâmată! Atât vă rog cu privire la familia mea“, a spus Cezar Mihail Bucur.

„Îmi pare rău că vi s-a întâmplat. Sper că nu prezența dumneavoastră în emisiunile postului nostru v-a cauzat ruperea familiei sau pur și simplu...“, a spus Victor Ciutacu.

„Campaniile de presă. E vorba de fotografiile de acum 3 ani care au fost date abia acum și se spun minciuni în legătură cu ele, că mă recomand Mihaela și că port fuste“, a replicat Cezar Mihail Bucur.

„Faptul că purtați fuste, nu cred că e o minciună“, a replicat Victor Ciutacu.

„Că port la serviciu, aceasta este marea minciună. Nu port la serviciu niciun fel de asemenea veșminte și e bine ca țara să știe acest lucru“, a mai zis Cezar Mihail Bucur.

Pentru a nu mai exista confuzii cu privire la forma de adresare asupra sa, polițistul a spus că cel mai bine e să i se spună „pe nume“.

„Nici doamnă, nici domn, pentru că naștem polemici“, a zis Cezar Mihail Bucur.

„Păi în prima noastră discuție publică ați zis că vă simțiți femeie și v-am întrebat dacă e OK să mă adresez dumneavoastră cu doamna. Mi-ați spus că da! După 48 de ore s-a schimbat! OK!“, a mai spus Victor Ciutacu.

Cezar Mihail Bucur are 53 de ani și a realizat la sfârșitul anului 2021 că își dorește să fie femeie. De atunci, urmează o terapie de feminizare și plănuiește să își facă și operație de schimbare de sex în viitorul apropiat. Bărbatul lucrează la Poliția Locală a Capitalei și spune că în instituția unde profesează se confruntă cu comportamente discriminatorii și antisemite din partea colegilor și șefilor săi.

Vizualizări: 2,998

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: