Vedete internațional

„Prin prezenta, declar divorțul nostru”/Prințesa Dubaiului a anunțat că divorțează pe Instagram

Fiica conducătorului Dubaiului pare să își fi anunțat divorțul pe rețelele de socializare.

O postare de pe contul verificat de Instagram al Sheikha Mahra bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum a declarat că pune capăt căsniciei sale și spune: „Prin prezenta, declar divorțul nostru”.

BBC a contactat oficiali din țară pentru a solicita clarificări cu privire la această chestiune.

Nu a existat niciun comentariu public din partea soțului șeicii Mahra, șeicul Mana bin Mohammed bin Rashid bin Mana Al Maktoum, sau a tatălui ei.

Mesajul, care începe cu „Dragă soțule”, se încheie cu „Divorțez de tine, divorțez de tine și divorțez de tine”, aparent folosind practica islamică cunoscută sub numele de triplu talaq.

Practica a fost interzisă în multe țări, dar de obicei permite soților să divorțeze rapid de soțiile lor spunând „Divorțez de tine” de trei ori.

Ai grijă de tine. Fosta ta soție”, se adaugă în postarea de pe Instagram.

          View this post on Instagram                      

A post shared by Triple Duchess (@a_royal_obsession)

Toate imaginile cu soțul șeicii Mahra par să fi fost șterse de pe contul acesteia. De asemenea, contul șeicului Mana pare lipsit de imagini cu soția sa.

          View this post on Instagram                      

A post shared by Witty World Insights (@wittyworldinsights)

Cuplul s-a căsătorit în aprilie 2023 în cadrul unei ceremonii fastuoase, iar primul lor copil s-a născut în urmă cu două luni.

Unele comentarii ale utilizatorilor Instagram au speculat că contul șeicii Mahra ar fi putut fi piratat. Nu a existat nicio indicație oficială în acest sens. La momentul publicării, postarea prin care își declara divorțul era listată ca având o zi vechime.

De asemenea, alte comentarii speculează că Prințesa Dubaiului ar fi fost înșelată de soțul său, iar unul dintre comentarii notează: „Mi se pare încurajator atunci când o femeie își recunoaște valoarea și își susține cu încredere punctul de vedere”.

Până la acest moment, postarea a adunat peste 90 de mii de aprecieri și peste 13 mii de comentarii, majoritatea dintre acestea încurajatoare, unul dintre ele notând: „Fericirea personală nu este negociabilă”.

Guvernul din Dubai și Ambasada EAU la Londra nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii referitoare la postare sau la un apartent divorț.

Vizualizări: 3,110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete internațional:

Citește și: