Vedete România

Divorț în high-life-ul bucureștean...

Cristina Herea și Alexandru Chiciu s-au despărțit.

Surse din anturajul celor doi au confirmat informația, iar vestea a surprins pe toți cunoscuții. Nimeni nu știe care au fost motivele care au stat la baza deciziei celor doi, cu atât mai mult cu cât în ultima perioadă aceștia au realizat o serie de proiecte de anvergură atât în țară cât și în Statele Unite ale Americii și Republica Moldova.

Contactați de echipa DC News, cei doi au confirmat că nu mai sunt un cuplu, au afirmat că și-au fost unul celuilalt loiali până la capăt, că vor rămâne buni prieteni în viitor, iar decizia aceasta „trebuia” să fie luată, fără a da alte informații.

Cristina Herea s-a căsătorit cu Alexandru Chiciu în august 2023, departe de ochii curioșilor. Jurnalista  și celebrul avocat  au fost acompaniați în această zi importantă doar de familie și de câțiva prieteni apropiați, iar petrecerea a avut loc într-un cadru de poveste, în localitatea Snagov.

Prezentatoarea știrilor România TV, Cristina Herea, s-a căsătorit civil cu avocatul Alexandru Chiciu în 2023 iar martorii celor doi, la cununia civilă, au fost Marcel Sâmpetru, fostul procuror general al României, și soția acestuia. Evenimentul s-a petrecut la Snagov, doar familia și prietenii apropiați fiindu-le alături celor doi proaspăt însurăței, care radiau de fericire. De altfel, Cristina a ales să poarte o rochie albă, lungă, decoltată și cu șliț pe picior, în care a arătat spectaculos.

„Cristina este feeia pe care am așteptat-o să apară toată viața. Alături de ea, pentru mine începe ultima și cea mai profundă etapă a vieții mele', a declarat Alexandru Chiciu, conform  Gândul.

„Alexandru este omul care a dat sens vieții mele, iar pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu', a spus și Cristina Herea.

Cine este avocatul Alexandru Chiciu

Dacă ea este una dintre cel emai cunoscute vedete de televiziune din România, cu 18 ani de experiență în televiziune, soțul ei este și el un nume în lumea, ceva mai restrînsă, e adevărat, a justiției. La 51 de ani, Alexandru Chiciu are un background profesional impresionant, fiind unul dintre cei mai renumiți avocați din România. Proaspătul soț al Cristinei Herea a fost procuror până în anul 2007, fiind, printre altele, unul dintre cei care au pus bazele actualei Direcții Naționale Anticorupție (DNA) și primul procuror din istorie care a trimis în judecată un ministru, pentru fapte de corupție.

În calitate de avocat Alexandru Chiciu a asigurat apărarea într-o serie de dosare care au făcut să curgă multă cerneală în România, printre clienții săi numărându-se Lia Olguța Vasilescu, Sorin Ovidiu Vântu, Ovidiu Tender și Claudiu Manda. În acest moment, Alexandru Chiciu are și calitatea de avocat în Baroul Chișinău.

 

   

Vizualizări: 8,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: