Vedete România

Anca Verma, românca măritată cu unul dintre cei mai bogați indieni, a născut un băiețel

Anca Verma a născut un băiat în data de 6 iulie. Anunțul a fost făcut de tatăl copilului, miliardarul Abhishek Verma.

„Bun venit în această lume, micuțule! Suntem foarte bucuroși să anunțăm nașterea bebelușului nostru, un băiețel, născut astăzi, 6 iulie 2024 la ora 11:37. Inimile noastre sunt pline de dragoste și recunoștință în timp ce sărbătorim acest nou capitol din viața noastră. Fiul nostru poartă spiritul bunicii sale regretate, #VeenaVerma, care ne-a părăsit pe 6 februarie 2024, și al bunicului său, #ShrikantVerma, care a murit în 1986. Moștenirea lor trăiește prin el. Vă mulțumesc pentru toată dragostea și binecuvântările. Suntem încântați să pornim împreună în această călătorie frumoasă”, a scris Abhishek Verma, soțul Ancăi Verma. Bărbatul a publicat mai multe imagini cu fiul său pe rețelele sociale. 

Părinții nu au știut dacă vor avea fată sau băiat. În India, screeningul în sarcină pentru a determina sexul copilului a fost interzis.

          View this post on Instagram                      

A post shared by Abhishek Verma (@mr.abhishekverma)

Cine este Anca Verma, cea mai bogată româncă 

Cu numele ei de fată, Anca Neacșu, a avut o carieră de model în Europa, înainte de a se căsători cu Abhishek. Ea a absolvit Universitatea din Galați și a obținut un master în inginerie.

Viața ei s-a schimbat radical după ce l-a cunoscut pe actualul soț, afaceristul indian Abhishek Verma. Bărbatul provine dintr-o familie cunoscută în India, părinții lui fiind foști parlamentari. La rândul lui, Abhishek s-a îmbogățit după ce a pus bazele unei companii care se ocupa cu vânzarea de armament. Ulterior, Anca i-a devenit nu doar soție, dar și partener de afaceri. Anca mai are o fiică, pe nume Nicolle. Citește mai multe despre familia Abhishek aici. 

Abhishek și Anca au fost filmați în timp ce pleacă spre spital. În video se poate observa mulțimea de oameni care îi înconjoare. 

„Viața în India este de lux. Aici avem aproape 103 de persoane care lucreazã la noi în casã pentru a avea grijă de nevoile noastre de zi cu zi. Oamenii din India iubesc și adoră familia mea. Suntem o parte din patrimoniul cultural bogat al familiilor din India”, spunea Anca într-un interviu. 

Sursă foto: Instagram/ 
Abhishek Verma

Vizualizări: 2,662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: